The VintageClub | Al 10 jaar de mooiste Tweedehands merkkleding

Wanneer u op zoek bent naar luxe dameskleding en accessoires dan is The VintageClub het juiste adres in Enschede. Kwaliteit staat bij deze winkel in tweedehands merkkleding centraal. The VintageClub gaat ervan uit dat niet alles wat mooi is nieuw hoeft te zijn. Bij The VintageClub in Enschede vindt u kleding en accessoires zoals riemen, tassen en schoenen die niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn.
De winkel onderscheidt zich doordat er van nagenoeg alle artikelen slechts één exemplaar is. Hierdoor bent u gegarandeerd van een uniek kledingstuk of een exclusieve accessoire. Dit zorgt ervoor dat de tweedehands merkkleding collectie ook uitermate geschikt is als een persoonlijk cadeau.

Tweedehands kleding aan de Oldenzaalsestraat in Enschede
Bij The VintageClub kunt u zowel dameskleding en accessoires kopen als verkopen. Hiervoor gelden enkele spelregels, die u terug kunt vinden onder het kopje “voorwaarden”. The VintageClub heeft bewezen te voorzien in een behoefte van tweedehands kleding, aangezien de winkel al 10 jaar bestaat.
Door vele klanten wordt The Vintageclub wel de mooiste tweedehandswinkel van Nederland genoemd!


Koop nu jouw tweedehands kleding bij The VintageClub
Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten onder het genot van een kop koffie. Kom gerust eens buurten aan de Oldenzaalsestraat 191 te Enschede.


Marion Rottink | eigenaar

© 2018 The Vintage Club | Ontwerp & realisatie www.pswp.nl
+31 (0)6 50 65 18 01